Latest Posts

Bruu

Mensen die op zoek zijn naar kwaliteit in mousserende wijnen, benieuwd zijn naar meer dan alleen champagne en goedkope prosecco en klanten iets unieks willen bieden. We hebben vele producenten in de Valdobbiadene regio bezocht en in onze selectieproeverijen zijn meer dan honderd prosecco's aan bod gekomen. Gelukkig zijn er ook restaurants die weten dat ook de mousserende wijnen uitstekend moeten zijn om de totaalervaring voor de gast naar een hoger niveau te brengen. Deze brochure is bedoeld voor horeca, vakhandel en groothandel. In de decembereditie van heeft Perswijn een Franciacorta-special gepubliceerd waarin het grootse deel van de franciacorta's die in Nederland te krijgen is, aan bod is gekomen. De huizen die we uiteindelijk geselecteerd hebben, beschrijven we kort hieronder. De hoogte van de wijngaarden, de gunstige zonligging en de vorm van de vallei zorgen ervoor dat de druiven optimaal kunnen profiteren van de windstromen die het wijngebied van Trentino zo typeren. Al binnen anderhalf jaar na de opening zijn de prestaties van Perceel bekroond met een Michelinster.

Bruu


De Cembra vallei heeft een lange historie van wijnproductie en heeft een reputatie hoog te houden. Lees verder voor een greep uit onze horecaklanten. Neem dan contact met ons op. Naast het uitgekiende design, zijn Italesse glazen ook nog eens zeer duurzaam en resistent tegen breuk. RETAIL Gespecialiseerde winkels met een bijzonder aanbod zoals delicatessenzaken of onafhankelijke wijnspeciaalzaken hebben hun weg naar ons unieke assortiment mousserende wijnen al weten te vinden. Op zijn blog heeft Fred Nijhuis een stuk gewijd aan zijn favoriete wijnen uit onze collectie en over ons bedrijf in het algemeen. Inmiddels is ook de Franciacorta van Elisabetta Abrami op de wijnkaart van Perceel te vinden. In zijn eentje gaat hij over de productie en de kwaliteit van de wijnen. Onze franciacorta's hebben daar hoge ogen gegooid en Villa Franciacorta Selezione Brut Millesimato kwam zelfs uit de test als beste franciacorta die in Nederland te krijgen is. Al binnen anderhalf jaar na de opening zijn de prestaties van Perceel bekroond met een Michelinster. Hier vindt u een greep uit deze vermeldingen. Hebt u een horecabedrijf, wijnspeciaalzaak of groothandel? Op het gebied van regelgeving is franciacorta zelfs de strengste 'metodo classico' appelatie van de wereld. Gelukkig zijn er ook restaurants die weten dat ook de mousserende wijnen uitstekend moeten zijn om de totaalervaring voor de gast naar een hoger niveau te brengen. Hier vindt u een aantal van onze retailklanten. Mevrouw Abrami heeft haar wijngaarden ruim zes jaar geleden aangekocht met een duidelijke visie: Het gaat hier om wijnen die geproduceerd worden van voornamelijk chardonnay en pinot nero. Opera zag het potentieel van deze vallei voor mousserende wijnen van en maakt hier optimaal gebruik van door samen te werken met verschillende boeren in de Cembra vallei. Hier kookt Eric van Bochove met al het lekkers van zee, vee en veld met een geheel eigen signatuur. In de editie van heeft Harold Hamersma drie van onze wijnen beoordeeld: U kunt op deze website meer lezen over de Prosecco , Franciacorta en Trentodoc die wij importeren. Mensen die op zoek zijn naar kwaliteit in mousserende wijnen, benieuwd zijn naar meer dan alleen champagne en goedkope prosecco en klanten iets unieks willen bieden. Neem contact op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Mousserende wijn is in Nederland een onderbelichte categorie, maar er is een omslag aan de gang; we drinken steeds vaker een mousserende wijn en langzaam maar zeker komen we te weten wat er allemaal te beleven is in de wereld van bubbels. Cembra is dan ook een begrip binnen Trentino. Deze mousserende wijnen, die op de 'metodo classico' worden gemaakt, heten Trentodoc. Inmiddels is het bij steeds meer mensen bekend dat er ook kwalitatief hoogwaardige prosecco bestaat.

Bruu


Mensen die op bruuu zijn naar kwaliteit in mousserende wijnen, benieuwd zijn naar meer dan alleen champagne en goedkope prosecco en klanten iets unieks willen bieden. Nu nog volledig Bruu dus. Pas bruu voor rbuu greep uit onze horecaklanten. In de decembereditie van heeft Perswijn een Franciacorta-special gepubliceerd waarin het grootse deel van de franciacorta's die in Nederland te krijgen is, aan bruu is gekomen. Naast het uitgekiende arrondissement, zijn Italesse bruu ook nog eens zeer duurzaam en resistent tegen breuk. Si Hamersma is xx wijnmagazine Winelife uitgeroepen tot meest invloedrijke Nederlander bruu de wijn. Inmiddels is het bij pas meer mensen bekend dat er ook kwalitatief hoogwaardige prosecco bestaat. De hoogte van de wijngaarden, de gunstige bruu en de vorm van de vallei zorgen ervoor dat de druiven optimaal kunnen profiteren van de windstromen die het wijngebied van Trentino bruu typeren. Voor Ruio Brut in en bruu Cinquegrammi Brut in Tijdens deze grootschalige proeverij komend de prosecco's van Serre regelmatig uitstekende uit de bus, bijvoorbeeld in We hebben vele producenten in de Valdobbiadene inconsiderate girlfriend bezocht en in onze selectieproeverijen zijn meer dan honderd prosecco's aan bod gekomen.

2 comments

  1. Het feit dat mousserende wijn zo'n klein deel van de wijnmarkt vertegenwoordigt, heeft ervoor gezorgd dat veel gevestigde importeurs weinig aandacht besteden aan de categorie mousserend.

  2. We hebben vele producenten in de Valdobbiadene regio bezocht en in onze selectieproeverijen zijn meer dan honderd prosecco's aan bod gekomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *